Inspiration

Vindspil og feng shui

Vindspil kan ophænges både i hjemmet og ude i haven. Hvis du hænger vindspillet i din have, giver det en smuk klang, når vinden blæser. Dette har en afslappende og afstressende effekt, hvis man vælger et der har en lyd, man synes er behagelig. De kan ses som en slags musikinstrument, og man kan få vindspil, der er udviklet af musikere, for at den helt rigtige lyd kan opnås.

Feng shui og de fem elementer

Men ifølge den kinesiske filosofi om indretning feng shui har vindspil også en række andre positive effekter. De kan nemlig forbedre energierne i dit hjem eller din have, hvis de bliver hængt de rette steder. De kan enten forøge de positive energier eller modvirke negative.

Forskellige vindspil har forbindelse til forskellige af de fem elementer inden for feng shui afhængig af, hvilket materiale de er lavet af og hvordan de er designet. De fem elementer er træ, ild, jord, metal og vand.

Den rigtige placering

Det er ikke ligegyldigt hvor du ophænger dit vindspil ifølge feng shui. Hvilket sted det skal ophænges afhænger af, hvor mange klokker det har, hvilke symboler, der er tegnet på vindspillet og hvilket materiale, det er lavet af. Disse ting skal passe til de tilsvarende verdenshjørner, som har forbindelse til de tilsvarende elementer.