Altan

Inspiration til nye cafémøbler til altanen

Mange husstande har ikke nogen stor have med terrasse, idet de bor i lejlighed, hvor der ofte kun findes en lille altan, hvor man gå ud og nyde solen. Det gælder selvfølgelig om at udnytte altanens muligheder bedst muligt, og det er faktisk muligt at finde passende cafémøbler til altanen, hvis du blot kigger mulighederne grundigt igennem. Mange møbelforretninger har et stort udvalg af cafémøbler, og om få måneder er det jo aktuelt at komme ud i solen, da forår og sommer står for døren. Her kommer der gode råd og vejledning om, hvordan du finder gode cafémøbler for pengene.

Undersøg hvilke møbler du har plads til og brug for

Det er dejligt at kunne sidde på altanen sammen med familie og venner og nyde det herlige vejr, og især hvis man sidder behageligt og har et passende bord til rådighed. Så kan man nemlig nyde en drink eller en kop kaffe, eller man kan grille et aftensmåltid, der kan serveres på altanen. Du bør derfor lige undersøge størrelsen på altanen, samt overveje hvor mange siddepladser, der bør være.

Det er jo muligt at supplere med en lille bænk eller nogle klapstole, så ofte er det tilstrækkeligt med små cafémøbler bestående af et bord og fire stole. Til mindre familier er det endda nok med et lille sæt cafémøbler med blot bord og to stole, så dette skal du altså tage med i dine overvejelser.

Hvis jeres altan er ganske lille, så er der nemlig ikke plads til mange møbler, mens der på større altaner godt kan være plads til både bord, 4 stole samt nogle ekstra siddepladser uden det hele bliver for sammenklemt og indelukket.

Tjek udvalg og priser på cafémøbler

Før du tager en endelig beslutning om køb af nye møbler til din altan, så bør du lige tjekke priser og udvalg på markedet for cafémøbler, og dette gøres nemmest og hurtigst ved at gå på nettet. Du finder nemlig en masse webshops med masser af møbler til både hus og have, og én af Danmarks største møbelkæder IDE møbler har heldigvis et stort udvalg af cafémøbler, og du kan gå ind på deres hjemmeside og se alle mulighederne.

Der findes små og store cafémøbler i alle prislejer og kvaliteter, og det er muligt at finde et godt sæt cafémøbler til omkring 1.000 kr., mens eksklusive cafémøbler koster 2.000 kr. og opefter. Du bør overveje, om du vil have cafémøbler i træ, metal eller i kunststof, idet de bør kunne holde til slitage fra vind og vejr året rundt. Du et ikke betale sig at købe det billigste sæt møbler, hvis kvaliteten er så ringe, at de kun holder til brug i 1-2 år.