Have

Havemand: Derfor skal du bruge en

Et hus består ikke blot af en bygning, der skal vedligeholdes indenfor og på facaden. Som regel hører der også et skønt udeareal med i form af en have. Den kræver mindst lige så meget vedligehold, som resten af dit hus gør, hvis den skal fremstå pæn i hvert fald. Men det kan være svært at finde tid til både græsklipning, lugning og hækklipning. Det er netop her en havemand kommer ind i billedet.

Hvad kan en havemand hjælpe dig med?

Hækklipning og græsklipning

Langt de fleste huse har en hæk. Hvis du også har det, skal den som minimum klippes en gang om året i løbet af sommeren. Derfor skal det som regel klares, når du har sommerferie. Men, hvis du ikke har lyst til at bruge din sommer på at klippe hæk, kan du med fordel hyre en havemand til at komme og gøre det.

Havemanden kan også sagtens komme og slå din græsplæne nogle gange om måneden, så du både slipper for det i din ferie og i hverdagene. Ofte har de deres egen maskine med – så behøver du heller ikke investere i en græsslåmaskine.

Beskæring og træfældning

Selvom træer ikke umiddelbart virker som noget, der skal vedligeholdes, så er det en nødvendighed, hvis du gerne vil undgå, at de vokser helt ud af kontrol. Træer kan ende med at spærre for vinduer, ligesom de kan hindre solen i at komme ind ad vinduerne. Med en havemand kan træerne beskæres, så alt dette undgås. Skulle det være nødvendigt, kan han også tage sig af træfældning på en sikker og effektiv måde, som ikke skader hverken din have eller dit hus.

En havemand er guld værd

Som du kan se, er der mange ting en havemand kan hjælpe dig med. Det er så absolut pengene værd, da du slipper for at skulle bruge en masse tid på ren vedligehold.