Have

Forskøn haven med flotte haveborde

Nu nærmer vi os sommerperioden, og her anvender vi i stigende omfang udendørs arealerne som udestuer, terrasser samt selve haven, og man får det bedste udbytte, hvis man har et sæt af passende havemøbler stående på disse steder. Så kan man nemlig altid invitere familie og venner over til en kop kaffe, en snak eller til en hyggelig grillaften, da mulighederne reelt er utallige, men man har som regel altid behov for et tilstrækkeligt antal siddepladser med tilhørende haveborde, således man kan sidde her og slappe af og nyde tilværelsen i hyggelige omgivelser. Valget af haveborde og tilhørende stole er derfor vigtigt, da det bør passe til netop jeres behov og holde sig inden for jeres økonomiske rammer, og her kommer der hjælp til at foretage det rette valg.

Typer af haveborde og stole

Ofte kommer havemøblerne i form af et sæt, hvor haveborde og de tilhørende stole passer sammen både i form af samme materiale, farve og stil. Hvis man derfor står og mangler nye havemøbler, så bør man undersøge hele markedet, da der findes meget forskellige typer af haveborde og stole, og man bør nemlig anskaffe sig nye havemøbler, der passer ind i boligens nuværende boligstil, idet man samtidig har mulighed for at højne boligens stil. Haveborde og stole kan overordnet set opdeles efter deres materialer, der normalt består af disse forskellige materialer:

  • Plast.
  • Træ.
  • Sten/granit.
  • Polywood (trælignende kunststofmateriale)

Hver type materiale har fordele og ulemper, idet møbler af træ kan være mere behagelige at sidde i, mens de er mere vanskelige at rengøre og vedligeholde end de øvrige typer materialer. Man bør også vælge sine havemøbler ud fra deres design og udformning samt ud fra deres farver, således man ender med at finde et sæt møbler, der i stil matcher boligens øvrige møblement. Siddekomforten og prisen spiller naturligvis også en rolle i valget, men man bør altid overveje den løsning, der har den længste levetid, da man dermed kan have glæde af møblerne i en længere årrække uden at skulle investere i nye havemøbler.

Find inspiration på internettet

Man kan bruge mange timer på at sammenligne haveborde og stole, hvis man besøger alle bolighuse og møbelforretninger, så ofte bør man finde en forretning med et bredt udvalg for at danne sig et indtryk af modeller og priser. Et godt sted at starte er på webshoppen IDEmøbler, der har et stort og varieret udvalg af havemøbler til enhver smag. Man kan se hele udvalget på webshoppen, og det tager kun få minutter at søge efter den ønskede vare og bestille den til efterfølgende levering med fragtmand. Hvis man gerne lige vil røre ved varen før bestilling for at få indtryk af kvaliteten, så kan man jo lige tage turen forbi én af deres fysiske butikker, der ligger spredt ud omkring i landet.