Have

Gør haven klar til sommeren

Det er endelig sommer – noget som mange ser frem til i mange måneder. Sommeren i Danmark kan man dog ikke altid regne med, i hvert fald ikke hvis man regner med, at sommeren skal byde på sol og varme. Vejret er ustadigt, og den klassiske danske sommer byder typisk på flere regnfyldte dage end solskinsdage. De solskinsdage, der er, skal dog nydes fuldt ud. Og det forstår de fleste også at gøre. De, som har en have, rykker udenfor for at nyde vejret, mens resten valfarter til parker og strande for at få et glimt af solen. Men hvordan nyder man bedst sommeren i haven? Herunder får du nogle tips til, hvordan du kan gøre haven helt klar til sommeren, så du kan nyde de varme solskinsdage og lune sommeraftener udendørs.

Indret terrassen med havemøbler

Hvordan nydes sommeren bedst? I lækre havemøbler vil mange nok svare. Derfor er det også en rigtig god ide at investere i nogle gode havemøbler, hvis du har planer om at byde sommeren velkommen fra haven. Havemøbler fås i mange forskellige størrelser og udformninger, så du har altså rig mulighed for at finde nogle havemøbler, der passer perfekt til dig og din have. Ved at klikke her finder du et stort udvalg af forskellige havemøbler. Du kan således se, at der er havemøbler for enhver smag. Solstole, du kan ligge i, hvis du vil slappe helt af, borde og stole, du kan sidde ved, når grillen skal tændes – der er muligheder nok.

Ryk musikken med udenfor

Findes der noget hyggeligere end at nyde de lune sommeraftener udenfor med vin i glassene, skumfiduser over gløderne fra grillen og dæmpet musik fra højtalerne? Næppe! For at dette kan lade sig gøre, skal du dog kunne flytte musikken udenfor. Det kan gøres ganske nemt med en trådløs højtaler, som du kan koble til din telefon. På den måde kan du høre musik alle steder, inklusiv i din have.

Find libratone zipp her, som er en smart, billig højtaler, du kan bruge, når sommeren skal forsødes med god musik. Det gode er, at den naturligvis også kan bruges resten af året, når musikken skal spilles højere, end den kan fra telefonen.

Udsmyk med blomster

Hvis du vil nyde at være i haven om sommeren, er det en god ide at udsmykke den, så du har noget smukt at kigge på – og hvad minder mere om sommer end smukke, farverige blomster? Der findes et væld af forskellige planter og blomster, du kan udsmykke din have med. Du kan gå på jagt i ethvert plantecenter efter forskellige blomster og planter, du kan plante. Her kan du også få hjælp og rådgivning om, hvordan blomsterne skal passes. Således sikrer du også, at du kan holde blomsterne i live – selvom du ikke har grønne fingre. Du kan plante blomsterne i krukker, hvilket er en god ide, hvis du vil have mulighed for at flytte rundt på dine blomster og ændre udtrykket af din have.