Have

Skab romantisk stemning i haven til sommer – sådan gør du klar

Hvis du er havemenneske, bruger du med garanti masser af tid i din have henover året. Og faktisk er den sene vinter ikke det værste tidspunkt at begynde at forberede dine grønne arealer på lidt nyt.

En af tidens dejlige tendenser er at indrette haven romantisk. For hvilken bedre stemning kan du næsten ønske dig, når solen titter frem, og du samler dem, du elsker i baghaven?

Læs med her i artiklen og få inspiration til, hvordan du gør haven klar gennem et spark romantisk stemning.

Tænk romantik ind i dine havemøbler

Dine havemøbler er ikke et dårligt sted at starte, når det kommer til romantik i haven. Typisk bruges havemøblerne hver gang, du er i haven, hvad enten du holder et hvil fra havearbejde, eller du blot sidder og nyder en kold drink.

Er dine gamle havemøbler udtjent, skal du selvfølgelig overveje at tænke romantisk, når du udvælger nye møbler. Her kan smukke douche-farver, lyse materialer som træ eller blomstrede hynder fx være dejlige indslag, som kan sætte en ny indbydende stemning.

Der er dog et væld af andre romantiske muligheder – her er det nemlig kun kreativiteten, der sætter grænser for, hvad du kan vælge imellem. Er du i tvivl, er møbler med et antikt look dog altid skønne – også til haven. Her kan den lokale genbrugsbutik sagtens være et spændende sted at starte.

Tilføj skønne detaljer for at skabe romantisk stemning

God indretning handler bestemt ikke altid om at købe dyre møbler. Ofte kan du med mindre midler og detaljer også gøre en større forskel.

I en have er det naturligvis nærliggende at lege med blomster og planter. Gør derfor klar til at plante dine yndlingsblomster i krukker eller i blomsterbede. Mal dit rækværk med et smukt motiv, eller sæt andre hyggelige detaljer op som fx et fuglebad. For ærligt talt, hvad giver stemning som fuglefløjt om morgenen?

Husk derudover prikken over i’et med levende lys. Og masser af dem! Her er lanterner en sjov og feminin måde at hygge om dig og din familie i haven. Lyskæder kan dog også skabe en fantastisk stemning hen over aftensmaden, når tusmørket sænker sig. Belysningen er dog altid et godt virkemiddel, når du vil kaste dig ud i at give nyt liv til din indretning.

Kommentarer lukket til Skab romantisk stemning i haven til sommer – sådan gør du klar