Altan

Små møbler til små altaner

Er du glad for din altan, men synes du, at den er alt for lille? Du bruger den måske kun til at stå og nyde den friske luft. Men du kan faktisk indrette den, så den bliver rigtig hyggelig ved at vælge små møbler, der passer til og prioritere pladsen.

Praktiske borde til din altan

Du kan nemt anskaffe dig et småt bord til din altan. Der er rigtig mange forskellige at vælge imellem i forskellige materialer og designs, hvad enten du foretrækker plastic, metal eller træ. Der findes både runde og firkantede borde med et eller fire ben, så du kan overveje, hvad der passer bedst til formen på din altan, og om det kun er dig selv, der plejer at sidde på altanen, eller om der skal sidde flere ved bordet.

Har du en virkelig lille altan, behøver du ikke nødvendigvis at opgive tanken om at få plads til et bord. Det er nemlig muligt at få borde, som kan hænges op på gelænderet. Så kan du bare klappe det sammen, når du ikke bruger det.

Små parasoller

Du tænker måske, at du godt lige kan klemme et bord og en stol ind på din altan, men at du i hvert fald ikke har plads til en parasol. Men vidste du, at det er muligt at få små parasoller, der kan monteres på gelænderet eller altanbordet? De vil passe fint til de små møbler. På den måde kan du alligevel indrette dig med praktiske men pladsbesparende ting, så du kan nyde sommeren fra din altan.

Hvis du bare vil sole dig

Hvis du egentlig bare vil sole dig, kan du nøjes med at anskaffe dig en lænestol. Dem kan man også få i designs, der ikke skal foldes ud. Så fylder de mindst muligt, men du kan alligevel sidde tilbagelænet i dem.