Have

Fine klapstole til haven og altanen

De stigende boligomkostninger har gjort, at mange foretrækker at bo i mindre huse og lejligheder. Den mindre plads taget i betragtning søger folk derfor efter måder at maksimere deres interiør på uden at gå på kompromis med stil eller kvalitet. En god måde at gøre det på er ved at bruge sammenklappelige møbler. Der findes mange typer klapsammen møbler – fra senge til borde, sofaer og stole. Denne type møbler sparer ikke kun plads, men også penge, da de normalt er billigere end traditionelle møbler, der gør brug af flere forskellige materialer.

Uanset om du har et lille boligareal eller ej, kan du drage fordel af at bruge forskellige former for klapsammen møbler særligt i haven og på altanen.

Fordelene ved klapstole til haven og altanen

  1. Hvis du har en lille have eller altan med begrænset plads til indretning, kan det være en stor fordel at vælge klapsammen havestole. Det giver dig mulighed for at omrokere og pakke møblerne væk, hvis du gerne vil have mere fri plads og ikke har brug for så meget siddeplads. Samtidig er det rigtig rart at have mulighed for at tage nogle havestole frem, hvis der kommer flere gæster end forventet.
  2. Det er som regel billigere at købe klapsammen havestole, da de oftere er fremstillet af færre materialer, der naturligvis gør dem billigere at fremstille. Det er dog ikke ensbetydende med, at man ikke kan få nogle klapstole til haven af høj kvalitet. Tag for eksempel et kig hos Mandalay, der har et stort udvalg af moderne havestole at vælge imellem.
  3. Det er nemmere at pakke havestolene væk, når vinteren melder sin ankomst. Hvis du gerne vil forlænge holdbarheden af dine havemøbler, bør du stille dem væk i løbet af vinteren, da vind og vejr er med til at slide på dem. Dette gør klapstole til det ideelle alternativ, da de fylder langt mindre, når de er klappet sammen.

Køb havestole hos Mandalay

Mandalay har et stort udvalg af flotte havestole og andre havemøbler til flere forskellige behov. Har du en stor have, kan du for eksempel finde nogle eksklusive lounge havemøbelsæt. Har du derimod mindre plads at indrette på i form af en lille terrasse eller altan, kan de også være behjælpelige med at indrette din have.