Have

Loungemøbler er gode at have i haven

Hvis du har en stor altan, terrasse, udestue eller have, gælder det om at få mest muligt ud af sommermånederne, så I kan sidde udenfor under en parasol og nyde det herlige solskinsvejr. Du har derfor brug for nogle havemøbler, og normalt kan de jo opdeles i to overordnede kategorier; nemlig almindelige havemøbler og loungemøbler. Almindelige havemøbler er normalt enkle stole og bænke, man kan sidde på, mens man spiser omkring bordet, mens loungemøbler er større og mere komfortable møbler, der er behagelige at slappe af i timevis. Loungemøbler er derfor en smule dyrere end normale havemøbler, da de jo er fremstillet af kraftigere materialer, og man bør derfor også kunne have glæde af loungemøbler i høj kvalitet i mange år ud i fremtiden.

Typer af loungemøbler

Det gælder om at have behagelige og komfortable møbler i haven til både dig selv og din familie og eventuelle gæster, så I kan hygge jer sammen. De mest populære loungemøbler er loungeborde, longepuf, loungesofaer og loungestole.

De kan alle fås i forskellige udformninger og størrelser, så der findes mange at vælge imellem på markedet. Du ønsker sikkert at få fat i et havemøblement, der er stilfuldt, komfortabelt og kvalitetsmæssigt i en høj klasse. Du sil sikkert gerne give dig selv og andre et indtryk af stilsikkerhed og funktionalisme, og dette kan du opnå ved at finde de helt rigtige loungemøbler.

Denne type møbler er ofte fremstillet i hårdføre materialer, så de både kan placeres indenfor som udenfor. Massivt ædeltræ eller kunststoffet raftan/polyrattan er udbredte materialer, da de er solide og kræver et minimum af pleje, også kan de holde til alle typer vejr.

Find nye havemøbler på nettet

Hvis du alligevel kommer forbi et havecenter, et byggemarked eller en møbelforretning, så bør du da tage en brochure samt se deres sortiment, men ofte finder du faktisk et markant større udvalg samt bedre priser, hvis du søger online på nettets mange webshops. Det er blevet populært at handle online, da man faktisk både sparer tid og transport, men desuden er priserne ofte en del billigere på nettet end hos de fysiske butikker. Det skyldes jo, at en webshop generelt har lave driftsudgifter til husleje og personale, så derfor kan de have mere konkurrencedygtige priser.

Det er sikkert nok at handle online, og du har endda 14 dages fuld returret, hvis møblerne ikke har den forventede kvalitet. Danmarks største møbelkæde IDEmøbler har faktisk også en webshop med deres samlede sortiment. Du kan finde masser af moderne loungemøbler på IDEmøblers hjemmeside, og her er der endda flere stilretninger og prisniveauer, så der er noget for enhver smag.